Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 8 вересня 2021, 15:58

У Львові відновлюють курсування маршрутки до онколікарні

львівські маршрутки

З 10 вересня у місті відновлять маршрут №57, який сполучає вул. Польову з вул. Максимовича.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 10 вересня у місті відновлять роботу автобусного маршруту №57, який сполучає вул. Польову з вул. Максимовича (онколікарня). На маршруті працюватимуть чотири автобуси середнього класу.

"З п’ятниці, зважаючи на звернення мешканців, відновлюємо роботу автобусного маршруту №57. Це соціальний маршрут і потребує дофінансування. Тож із цим питанням звертатимемось до міської ради" – пояснив керівник ЛКП АТП-1 Орест Хамула.

Також, від завтра, 9 вересня, додадуть 2 транспортні одиниці на автобусний маршрут №47, який курсує за маршрутом Рясне – Пасічна – Сихів. Відтак, відзавтра на маршруті курсуватимуть 24 автобуси великої місткості.

Нагадаємо, маршрут №57 з вересня 2019 року обслуговує ЛК АТП № 1. У міськраді планували запустити цей маршрут ще у червні 2019 року, тоді ж влада Львова передала його на баланс ЛК АТП № 1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.