Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

Середа, 15 вересня 2021, 13:00

У Львові від Сovid-19 провакцинували 42% освітян

школа у Львові

Станом на вчора у Львівській області перше щеплення від коронавірусу зробили 39 452 працівників освітніх закладів.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як наголосив депутат Львівської міської ради, секретар комісії охорони здоров’я та соціального захисту від Європейської Солідарності Євген Кузик, станом на сьогодні у місті в середньому провакциновано від коронавірусу 42,2% працівників навчальних закладів.

"Нещодавно з’явилась інформація, що МОЗ переглядає норми роботи навчальних закладів та хоче дозволити працювати школам у "жовтій" і "помаранчевій" зонах за умови вакцинації 80% персоналу хоча б першою дозою вакцини від COVID-19. Якщо "червона" зона – 100% двома дозами" – пояснив Кузик.

Також депутати підтримали виділення додаткових коштів для львівських лікарень. Загалом йдеться про 40 млн грн.

Нагадаємо, станом на 7 вересня у Львівській області перше щеплення від коронавірусу зробили 39 452 працівників освітніх закладів.

Додамо, відвідувати заклади освіти у жовтій та помаранчевій зоні можна за умови, якщо в ньому вакциновано щонайменше 80% персоналу. Також в Україні запровадили Covid-сертифікати для вакцинованих.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.