Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Миколайчука

П'ятниця, 22 жовтня 2021, 15:04

У Львові проведуть архітектурний конкурс на ремонт вулиці Миколайчука

вул. Миколайчука

Виконком вирішив провести Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції вул. І. Миколайчука.

Сьогодні, 22 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення оголосити та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію реконструкції вул. І. Миколайчука (від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата) у Львові.

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, йдеться про реконструкцію ділянки вул. І. Миколайчука на відрізку від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата, що передбачає продовження трамвайної колії до Лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Ще у 2020 році виконком міськради затвердив реконструкцію цієї ділянки вулиці.

"Ми втратили сім місяців із реконструкції вулиць Шевченка і Бандери, тому що переможці тендеру проєктування робили проєкти, які повністю не вписувалися у реалії сьогодення. Нам треба було це все коригувати. Якщо ми проводимо архітектурний конкурс, то ми тоді чітко визначаємо концепт, згідно з цього концепту вже робиться проєкт. Це тоді дасть нам можливість зекономити час" – додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Наразі управління архітектури та урбаністики міськради має затвердити програму та умови цього архітектурного конкурсу та обрати склад журі.

Нагадаємо, у серпні цього року в місті вирішили на всі наступні проєкти із ремонту вулиць оголошувати архітектурні конкурси через затримки у графіку виконання робіт, а також для врахування побажання мешканців цих вулиць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.