Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 17 листопада 2021, 11:37

У Львові продовжили час роботи пунктів вакцинації

медичний заклад у Львові

Тимчасові пункти вакцинації у місті працюватимуть до 20.00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтепер із 10.00 до 20.00 год у будні та вихідні дні працюватимуть майже усі тимчасові пункти вакцинації у Львові, окрім пункту на Нижньому Шуварі та пункту у ТЦ MARK.

Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac та Moderna.

Також пункти вакцинації у міських поліклініках та деяких лікарнях працюють із 09.00 до 20.00 год, а у вихідні дні – із 10.00 до 16.00 год.

Зазначимо, станом на 16 листопада у Львівській ОТГ першою дозою вакцини щепили 391 428 осіб, що становить 60,8% від всієї кількості мешканців. А двома дозами провакцинували 274 721 осіб, що становить 42,7% мешканців.

Натомість в Україні завершили повний курс вакцинації 28% українців.

Цього тижня у Львові та області працюють 33 центри вакцинації, а також в українських храмах різних конфесій відкриють пункти вакцинації.

Додамо, уряд прийняв постанову, згідно із якою з 8 листопада всіх невакцинованих працівників закладів освіти розпочали відсторонювати від роботи без збереження заробітної плати.

З 9 грудня обов'язковій вакцинації від коронавірусу підлягатимуть працівники закладів соцзахисту, Укрпошти та Укрзалізниці. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.