Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 25 листопада 2021, 11:01

Депутати вимагають від Садового провести моніторинг всіх робочих груп у Львівській міськраді

Львівська міськрада

Депутати вимагають провести моніторинг ефективності роботи усіх робочих груп у міськраді Львова та надати інформацію про результати його проведення.

Сьогодні, 25 листопада, на сісії Львівської міської ради депутати звернулися до міського голови Львова Андрія Садового з проханням провести моніторинг ефективності роботи усіх робочих груп міської ради.

За словами депутата Львівської міської ради від Варти Юрія Мартинюка, за останні три місяці у міськраді створено близько 15 робочих груп для напрацювань в найрізноманітніших сферах, проте до їхнього складу не включають представників профільного бізнесу, громадськості та депутатського корпусу, а також відсутній контроль за їхньою роботою та інформування громади міста про результати діяльності.

"Відповідно до розпорядження №407 від 16.09.2021 "Про утворення робочої групи щодо здійснення соціально-економічного партнерства" створена робоча група, яка за два місяці свого існування не спромоглася провести жодного засідання. 

Також ще одна робоча група, яка покликана вирішувати проблеми у сфері містобудування на території житлового району "Під Голоском" створена та функціонує на підставі розпоряджень міського голови №41 від 30.01.2019 та  198 від 09.06.2021. Останні 6 місяців, під час кожного засідання комісії архітектури та містобудування при винесенні питань, які стосуються мікрорайону "Під Голоском", депутати неодноразово висловлювали клопотання щодо надання відповідних висновків вказаної робочої групи, однак жодного разу не отримали відповідей на свої прохання" – наголосив Мартинюк.

Депутат зазначив, що на його депутатське звернення, зареєстроване від 8 листопада щодо надання протоколу засідання відповідної робочої групи за 1 листопада цього року він так й не отримав відповіді.

Через це депутати у міської ради вимагають:

- забезпечити надання протоколу засідання робочої групи для вирішення проблемних питань, пов’язаних зі змінами до детального плану території житлового району "Під Голоском" від 01.11.2021 року;

- надати доручення щодо створення окремого розділу на сайті Львівської міської ради для висвітлення діяльності робочих груп Львівської міської ради, з повною інформацією про кожну з робочих груп Львівської міської ради, а саме: назва, причина створення, учасники, дати проведення та протоколи засідань;

- провести моніторинг ефективності роботи усіх наявних робочих груп у Львівській міській раді, кількості засідань та надати інформацію про результати його проведення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.