Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Стрий

castles.com.ua

Четвер, 16 грудня 2021, 17:21

Проект Kutsevych and Partners переміг у конкурсі реконструкції проспекту Чорновола у Стрию

Стрий

Архітектурне бюро Kutsevych and Partners перемогло у конкурсі Стрийської міської ради  на кращу проєктну пропозицію реконструкції проспекту Чорновола в Стрию.    

Про це повідомила пресслужба Стрийської міськради.  

Вартість реалізації проєкт реконструкції орієнтовно становить 17 млн грн, – зазначено у повідомленні. 

У конкурсі брали участь три компанії. Завдання проєкт полягало в створенні комфортного та цікавого простору для всіх вікових категорій. 

Kutsevych and Partners, як переможець  конкурсу, повинен доробити проєкт із зауваженнями членів журі та визначити доцільність чинних автопроїздів, інтеграцію визначних  для проспекту об’єктів, безбар’єрність та заміну зношеного благоустрою, після чого буде виготовлена фінальна візуалізація, а також розроблена проєктно-кошторисна документація реконструкції.

Архітектурне бюро «Kutsevych and Partners» виконує всі стадії архітектурного проєктування: передпроєктні речення, ескізний проєкт, робочий проєкт, робоча документація та авторський нагляд. Здебільшого компанія виконувала проєкт закордоном: в Саудівській Аравії, Словенії та Об’єднаних Арабських Еміратах. В Україні вона переважно займалась будівництвом приватних будинків. Про це сказано  на сайті компанії. 

Головним архітектором компанії  є член Національної Спілки архітекторів України Богдан Куцевич, який працює в галузі архітектури, містобудування та дизайну інтер'єрів з 2001 року.  Куцевич брав участь в Українських та міжнародних архітектурних конкурсах та фестивалях: Campustage, Leonardo, BIMAS, CANactions, Інтер'єр Року, Ukrainian Urban Awards.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.