Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 27 січня 2022, 10:31

Частині мешканців Личаківського і Галицького районів Львова на день вимкнули воду

Львів

Львів'яни залишилися без водопостачання з 09.00 і до 20.00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 27 січня, з 09.00 і до 20.00 год припинили подачу води до частини Личаківського району і декількох вудиць Галицького району Львова через перепідключення новозбудованого водопроводу на вул. Вільде.

Зокрема, йдеться про такі вулиці: Барвінських, Березова, Високий Замок, Вишенського, Вільде, Воробкевича, Втіха, Грушева, Гуцульська, Довбуша, Дорога Кривчицька, Замкова, Зрубова, Казахська, Княжа, Копальна, Коцка, Крип’якевича, Круп’ярська, Лисенка, Лісна, Льва, М. Кривоноса, Митрополита Липківського, Міжгірна, Могили, Мукачівська, Мучна, На Сторожі, Над Джерелом, Низова, Ніжинська, Ніщинського, Острозького, Пильнікарська, Підгірна, Піскова, пл. Старий Ринок, Прогулкова, Рєпіна, Розкішна, Сагайдачного, Садовського, Смерекова, Солодова, Спадиста, Стрілецька, Сходова, Ужгородська, Харківська, Чернецького, Чернеча гора, Чумацька, Шишманова, Ялтинська.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі.

Адміністрація ЛМКП "Львівводоканал" сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.