Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

санаторій алмаз

zahidkurort

Неділя, 27 лютого 2022, 10:05

У Трускавці відкрили для біженців санаторії Кристал і Алмаз

санаторій алмаз

Санаторії Кристал та Алмаз у Трускавці, які закрили на початку року, відкривають для прийому біженців. 

Про це повідомили Вартоньюс.

Через військову агресію Росії проти України та велику кількість українських біженців у Трускавці відкрили санаторій на 493 номерів "Кристал".

Оздоровницю "Кристал" з 1 січня 2022 року тимчасово закрили через суттєве здорожчання газу. Планувалось відкриття санаторію березень-квітень.

Тоді як у Східниці заборонили поселяти чоловіків віком від 18 до 60 років в усіх готелях, пансіонатах, санаторіях та приватних садибах.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Мешканців області просять максимально долучатися до волонтерської діяльності та до територіальної оборони.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.