Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Вівторок, 1 березня 2022, 11:27

Зі Львова до Польщі курсуватимуть додаткові поїзди

Львівська залізниця

"Укрзалізниця" розширює список евакуаційних поїздів.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Укрзалізниця" для покращення обслуговування пасажирів, що прямують на державний кордон з країнами ЄС, призначила дизель-поїзди, які курсуватимуть за маршрутом Львів – Ковель – Ягодин – Хелм.

Поїзд №7620/7621 Львів – Ковель – Ягодин – Хелм вирушив зі Львова 1 березня о 9:00 год. Поїзд №7614/7615 Львів – Ковель – Ягодин – Хелм вирушатиме зі Львова 1 березня о 14:00 год.

Посадка в дизель-поїзди відбуватиметься в порядку живої черги. Перевагу надаватимуть жінкам, дітям та людям похилого віку.

Також "Укрзалізниця" також причепить додаткові вагони до поїзда №67 Київ – Варшава, щоб забезпечити виїзд насамперед жінок та дітей із Києва. Потяг вирушить із київського вокзалу о 19:13 год.

На кордоні з Польщею цим пасажирам буде надано спеціальний поїзд із польських вагонів, який доставить їх до Варшави, де їм забезпечать притулок, їжу та все, що необхідно для проживання на перший час.

Щоб забезпечити попит на виїзд за кордон усіх охочих пасажирів, додаткові вагони станції Львів також причеплені до поїзда №36 сполученням Одеса – Перемишль.

О 12:40 із лівого берега Києва вирушить "Інтерсіті" Дарниця – Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.