Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гуманітарний штаб у Львові

Фб Палацу мистецтв

Вівторок, 8 березня 2022, 18:54

Волонтери повідомили про нестачу їжі для потребуючих

Гуманітарний штаб у Львові

Волонтери Львівського Гуманітарного штабу, які відправляють допомогу на фронт, повідомили про те, що їм бракує продуктів першої необхідності.

Про це повідомила Львівська міськрада.

"Волонтери повідомили, що їм не вистачає продуктів першої необхідності. Серед них хліб, олія, сода, борошно, крупи та будь-яка випічка", – йдеться у повідомленні. 

У Гуманітарному штабі потребують також й інших необхідних засобів. 

"Окрім продуктів харчування, також є потреба у побутовій хімії та господарських предметах. Потрібні засоби для миття туалетів, господарське мило, дитяче тверде мило, піна для гоління, пральні порошки в малих упаковках, пакети для сміття, будівельні мішки та рукавиці, швабри, віники, сміттярки" – уточняється в повідомлені. 

Нагадаємо, що Гуманітарний штаб розташований у Львівському палаці мистецтв, на вулиці Коперника, 17. Працює штаб цілодобово, координуючи роботу волонтерів. 

В штаб можуть звератись за домогою переселенці. Для того, щоб отримати більш детальну інформацію про роботу штабу звертайтесь за телефоном – 0989416236. 

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.