Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 6 травня 2022, 10:54

На Львівщину під виглядом гуманітарної допомоги намагалися ввезти брендове взуття

контрабанда

На кордоні з Угорщиною виявили контабанду італійського взуття, що призначалася як гуманітарний вантаж для релігійних установ Львівщини.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 5 травня, через пункт пропуску "Тиса", що на кордоні з Угорщиною, прикордонники виявили контрабанду 2 259 пар гумових чобіт та капців італійського бренду орієнтовною вартістю понад 2 мільйони гривень.

Незадеклароване взуття, поряд з іншими товарами, перевозила вантажівка української реєстрації як гуманітарний вантаж для релігійних установ Львівщини. 

"Весь товар, за документами, призначався як гуманітарний вантаж для релігійних установ Львівщини. Однак, виявлене прикордонниками взуття не було зазначене у декларації, тобто переміщувалося через кордон у незаконний спосіб.

За результатами проведених заходів, незадекларований товар вилучили співробітники митниці до рішення суду" – наголосили у Держприкордонслужбі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.