Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Червоноградський район

Фб Червоноградської РВА

Неділя, 10 липня 2022, 11:14

Дяченко скасував незаконну заборону діяльності Чевоноградської райради

Червоноградський район

Начальник Червоноградської РВА Андрій Дяченко скасував розпорядження про заборону діяльності районної ради.

"Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження начальника Червоноградської районної військової адміністрації Львівської області від 24 лютого 2022 року № 1 "Про припинення повноважень Червоноградської районної ради Львівської області", – йдеться в розпорядженні від 27 червня, копія якого є в редакції.

Депутати районної ради обговорюють можливість висловлення недовіри голові Червоноградської РДА у зв'язку з перевищенням останнім своїх повноважень. Про це Варіантам стало відомо з власних джерел. 

Нагадаємо, депутат Червоноградської райради Геннадій Воловенко звернувся до Львівської ОВА з вимогою вжити дії щодо Червоноградської РВА, яка 24 лютого незаконно заборонила діяльність районної ради.  

24 лютого в Україні був запроваджений воєнний стан. У квітні-травні парламент підтвердив повноваження обласних і районних рад в умовах воєнного стану. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.