Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 17 листопада 2022, 13:59

На Львівщині планують створити нові заповідники

Львівщина

Комісія з питань екології облради підтримали створення природоохоронних об’єктів на території області.

Про це повідомила пресслужба департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА.

Комісія з питань екології Львівської обласної ради підтримала та вирішила винести на розгляд наступної сесії питання щодо затвердження проєкту організації території регіонального ландшафтного парку "Стільське Горбогір’я", охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів".

Проєкт розроблено для забезпечення повноцінного виконання покладених на парк природоохоронних і соціальних завдань, встановлення територіально диференційованого режиму охорони, використання та відтворення природних комплексів, біологічного і ландшафтного різноманіття, історико-культурних комплексів і об’єктів.

Також комісія підтримала ініціативу департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА щодо оголошення заказників місцевого значення "Бескиди" площею понад 1500 га в межах державного підприємства "Самбірське лісове господарство" Самбірського району та "Травертинові джерела" площею 4,4 га в межах ДП "Львівське лісове господарство".

Додамо, у 2020 році в області функціонували 392 заповідників та пам'яток природи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.