Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

П'ятниця, 3 лютого 2023, 11:19

Прикордонники попереджають про збільшення черг на кордоні через протести польських фермерів

пункт пропуску

Сьогодні на під’їзних дорогах до пунктів пропуску Краківець, Шегині, Рава-Руська та Ягодин з боку Польщі продовжують тривати акції протесту.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

За інформацією представників прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні, 3 лютого, на під’їзних дорогах до пунктів пропуску Корчова – Краківець, Медика – Шегині, Хребене – Рава-Руська та Дорогуськ – Ягодин з боку Польщі продовжують тривати акції протесту польських фермерів.

Станом на зараз пункти пропуску Корчова – Краківець та Медика – Шегині функціонують у звичайному режимі, водночас у пункті пропуску Хребене – Рава-Руська відмічається певне збільшення вантажівок, які очікують на виїзд до Польщі. Пропуск інших категорій транспорту здійснюється без затримань.

Також у пункті пропуску Дорогуськ – Ягодин спостерігається сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Поряд з цим, черга перед пунктом пропуску з ваговозів суттєво не збільшилась.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.