Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 20 червня 2023, 09:34

У Львові в об'єкт критичної інфраструктури влучили три дрони

Львів

Цієї ночі російські окупанти атакували об'єкт критичної інфраструктури Львова трьома дронами Shahed, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 20 червня, під час повітряної тривоги російські окупанти атакували Львів трьома ударними безпілотниками Shahed, які поцілили в об'єкт критичної інфраструктури у Львові.

"Близько 5 години ранку Львів атакували ворожі безпілотники типу "шахед". Поцілили у критично важливий об‘єкт. Три влучання. Пошкоджене перекриття між поверхами, вибиті вікна. Жертв чи постраждалих немає. Була пожежа" – написав Козицький.

Він додав, що за час тривоги вони отримали низку скарг від жителів області на закриті укриття.

Зазначимо, внаслідок цієї атаки сьогодні близько 05.00 год у Львові прозвучали вибухи. Безпілотники Shahed поцілили в об'єкт критичної інфраструктури у місті.

Додамо, востаннє Львівську область атакували 29 травня. Тоді уламки ракети впали на будівлю у Золочівському районі й вщент її знищили разом з трактором. Перед цим окупанти вночі 25 травня атакували Львівщину 10 дронами Shahed, всі з них знищили сили ППО.

Також 9 березня під час масованої атаки по Україні ракети влучили в житлові будинки на Золочівщині, загинули п'ятеро людей, а 18 березня Львівську область атакували шість російських дронів-камікадзе, які влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.