Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Алєксєєв

Українські новини

Понеділок, 3 липня 2023, 21:48

Личаківський суд взяв під варту нардепа Алєксєєва

Сергій Алєксєєв

Нардепу потрібно внести заставу понад двох мільйонів гривень

Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів народному депутату Сергію Алєксєєву, якого підозрюють у шахрайстві.

Суд також встановив для нього заставу у розмірі понад двох мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба Личаківського суду.

"Слідчий суддя розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату, якого підозрюють у шахрайстві, відмовивши у задоволенні клопотання сторони захисту про направлення матеріалів до апеляційного суду для звернення із відповідним поданням про передачу таких на розгляд Шевченківського районного суду м.Києва", – йдеться у повідомлені. 

Слідчий суддя задовольнив клопотання частково та застосував до народного депутата України запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк шістдесят днів і визначив підозрюваному заставу у розмірі 745 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що складає 2 002 264 гривні та у разі звільнення з-під варти у зв'язку із внесенням застави поклав на підозрюваного ряд обов'язків.

Водночас слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотань народних депутатів щодо взяття на поруку підозрюваного.

Нагадаємо, 1 липня  слідчий суддя відклав розгляд клопотання на 3 липня у зв'язку з неявкою на судове засідання підозрюваного.

Раніше СБУ та Офіс генпрокурора повідомили про викриття народного депутата, який нібито за 50 тисяч доларів обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції. Правоохоронці задокументували факт отримання нардепом 20 тисяч доларів та іншої частини траншу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.