Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Неділя, 23 липня 2023, 09:36

Черги на кордоні: найбільш завантаженими є Угринів, Грушів та Краківець

черги на кордоні

Без черг можна проїхати через МПП Смільниця.

За даними Державної прикордонної служби України, станом на 09.00 сьогодні  на пунктах пропуску з Польщею у Львівській області спостерігаються черги транспортних засобів та автобусів, що виїжджають з України.

Найбільш навантаженими є пункти пропуску «Угринів», «Грушів» та «Краківець», де очікують на виїзд відповідно 30 легкових автомобілів та 7 автобусів, 45 легкових автомобілів та 7 автобусів, 35 легкових автомобілів та 11 автобусів.

Найменш навантаженим є пункт пропуску «Нижанковичі», де здійснюється пропуск лише вантажних автомобілів без вантажу, а також Смільниця. 

Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації, за винятком пункту пропуску «Шегині», де пропуск пішоходів здійснюється у обох напрямках.

Держприкордонслужба закликає громадян, яким необхідно перетнути кордон з Польщею, уникати найбільш завантажених пунктів пропуску та скористатися альтернативними маршрутами, а також перевіряти актуальну інформацію про стан черг на сайті служби або за номером гарячої лінії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.