Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз,   Середа, 26 липня 2023, 09:10

Таурат магнію: відмінне джерело магнію для здоров'я та відмінного настрою

Магній - це дуже важливий елемент для організма, він бере участь у понад трьох сотнях різних метаболічних реакцій, використовується для вироблення енергії, регуляції артеріального тиску, передачі нервових сигналів і скорочення м'язів.

Крім того, адекватне вживання такого нутрієнта пов'язане з багатьма перевагами для здоров'я, зокрема з міцністю кісток, нормальною роботою серцево-судинної системи та ін.

Виробники пропонують чимало різновидів добавок, які можуть використовуватись для профілактики та корекції дефіциту. І серед них особливо вирізняється таурат магнію.

Таурат магнію  - це поєднання магнію з амінокислотою таурином. Декілька наукових досліджень підтвердило, що таурин стабілізує магній у формулах харчових добавок, він також використовується організмом для розвитку клітин, допомагаючи магнію проникати в клітини та виходити з них.

Вчені підтверджують, що ця амінокислота має здатність по-різному функціонувати для різних типів клітин по всьому тілу, таких як клітини нервової системи, серця, імунітету, шкіри та ін.

Підтверджується, що таурин допомагає підвищити концентрацію магнію в клітинах, важливих для формування кісток і у якості резерву для інших життєво важливих функцій.

Серед переваг від прийому магнію таурату:

  • Підтримка нормального тиску. Така добавка покращує кровотік та знижує ризик звуження судин. Ці властивості обумовлені синергічною взаємодією магнію та таурину.
  • Турбота про здоров'я нервової системи. Таурат магнію підтримує здорове функціонування всієї нервової системи. Зокрема, він необхідний для підтримки оптимального рівня кальцію в крові, який важливий для функцій нейротрансмітерів, ще така добавка активує та збільшує синтез гамма-аміномасляної кислоти, яка природно виробляється в головному мозку.
  • Підтримка серця. І магній, і таурин захищають наше серце від розвитку аритмії. Також вони допомагають йому ефективніше перекачувати кров по тілу.
  • Профілактика діабету. Магнію таурат сприяє підтримці здорового рівня глюкози в крові та підвищує чутливість організму до інсуліну. Така добавка може принести користь при переддіабеті, який супроводжується прогресуючою інсулінорезистентністю, та знизити ризик розвитку діабету.
  • Підтримка здоров'я мозку та психоемоційного благополуччя. Нестача магнію може провокувати важкі головні болі та мігрені. А додатковий прийом такого нутрієнту знижує ризик виникнення депресивних захворювань та нейродегенеративних порушень. Водночас таурин сприяє гармонійному розслабленню, допомагає боротися зі стресами, діє як м'який антидепресант та уповільнює зниження когнітивних функцій шляхом стимуляції утворення нових клітин мозку.
  • Профілактика безсоння. Таурат магнію допомагає відволіктися від повсякденних турбот і добре висипатися. Його застосування сприятливо позначається на психоемоційному стані та скорочує кількість нічних пробуджень.

Таким чином, магнію таурат може принести значну користь здоров'ю. Він підтримає організм у різні життєві етапи — як при гарному здоров’ї та самопочутті, так і при стресі чи під час природного старіння.

Сучасні виробники БАДів пропонують широкий вибір добавок з магнію тауратом, які допоможуть скоригувати нестачу важливого мінералу у повсякденному раціоні, підтримати чудове самопочуття та фізичне здоров'я.

Такі засоби добре переносяться та, зазвичай, не викликають небажаних побічних ефектів — важливо лише дотримуватись рекомендованого дозування.

Для тих, хто піклується про своє здоров'я в інтренет магазині https://biovit.ua/ua зібрано чудовий асортимент БАДів від найкращих брендів зі всього світу. Кожен зможе вибрати те, що припаде до смаку саме йому.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.