Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Львові

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 31 липня 2023, 10:57

У Львові в ДТП постраждав працівник Львівобленерго

ДТП у Львові

На вул. Любінській зіткнулись авто Mitsubishi Lancer та службове авто  "Львівобленерго", електромонтер з травмами потрапив до лікарні.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 30 липня, близько 20.30 год на вулиці Любінській у Львові зіткнулись авто Mitsubishi Lancer, яким керував 20-річний львів’янин, та службове оперативне авто ПрАТ "Львівобленерго" Peugeot, за кермом якого перебував електромонтер ОВБ.

Як заявили у "Львівобленерго", внаслідок аварії водій Peugeot з травмами потрапив до лікарні.

"Водій іншого автомобіля їхав на великій швидкості та спричинив удар у праву задню частину службового авто, в результаті чого машина перевернулася" – пояснили в "Львівобленерго".

За цим фактом слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини подій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.