Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Понеділок, 14 серпня 2023, 09:34

Російські окупанти випустили по Україні 15 іранських безпілотників та 8 крилатих ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 8 крилатих ракет та 15 дронів Shahed, всі з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 14 серпня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 8 крилатих ракет "Калібр" та 15 ударних дронів Shahed-136/131.

Протиповітряною обороною було збито всі ударні безпілотники.

"У ніч на 14 серпня 2023 року ворог здійснив кілька хвиль атак ударними безпілотниками та крилатими ракетами "Калібр". Всього противник застосував: 15 ударних БпЛА Shahed-136/131, 8 крилатих ракет "Калібр".

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони усі цілі знищено. Внаслідок протиповітряного бою через падіння уламків ракет та дронів виникла пожежа у кількох локаціях міста Одеса, працюють рятувальники" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, уламки збитих ракет пошкодили супермаркет і гуртожиток в Одесі, попередньо постраждали три людини.

Додамо, востаннє Львівську область атакували 6 липня. Ракета влучила у житловий будинок, загинуло 10 людей, а понад 40 осіб – постраждали.

Унаслідок удару руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, пошкоджено орієнтовно 60 помешкань, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторна школа, 57 автомобілів. Більше ніж 1000 вікон потребують заміни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.