Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Вівторок, 15 серпня 2023, 09:46

Російські окупанти випустили по Україні 28 крилатих ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 28 крилатих ракет, 16 з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 15 серпня, по всій території України оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 28 крилатих ракет різних типів.

Протиповітряною обороною було збито 16 ракет.

"Загалом зафіксовано пуски щонайменше 28 крилатих ракет різних типів: 4 крилаті ракети Х-22 – з шести літаків дальньої авіації Ту-22М3 (аеродроми базування Сольци, Шайковка); 20 крилатих ракет Х-101/Х-555 з 11 літаків стратегічної авіації (аеродроми базування Енгельс, Олєнєгорськ); 4 крилаті ракети "Калібр" з фрегата з акваторії Чорного моря (район Ялти).

Знищено 16 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр". Крім того, зафіксовано 8 пусків ворожих зенітних керованих ракет С-300С-400 по Дніпропетровській та Запорізькій областях" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, внаслідок цієї атаки ракети влучили в житлові будинки у Львові та області, є постраждалі. Також у Луцьку ракета поцілила у промислове підприємство, загинули троє людей.

Додамо, востаннє Львівську область атакували 6 липня. Ракета влучила у житловий будинок, загинуло 10 людей, а понад 40 осіб – постраждали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.