Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наслідки ракетного удару у Львові

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 15 серпня 2023, 10:31

У Львові виділять 20 мільйонів на відновлення пошкоджених будинків та дитячого садочка

наслідки ракетного удару у Львові

Внаслідок ракетного удару у місті було пошкоджено близько 100 помешкань, вибито 500 вікон в будинках, зруйновані житловий будинок та дитячий садочок.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення виділити з бюджету Львова 20 млн грн на ліквідацію наслідків ракетного удару по місту.

Зокрема, було пошкоджено близько 100 помешкань, вибито близько 500 вікон в будинках, сильно зруйновані один з житлових будинків  та дитячий садок поруч. 

"У постраждалому будинку є 70 квартир, по 10 в кожному під’їзді. Найбільше постраждали 6-й і 7-й під’їзди, що потребують заміни конструктивних елементів, там пошкоджено дах. Жертв немає" – заявив керівник управлінської компанії будинку Назарій Чорний.

Водночас значних руйнувань зазнав і дитячий садочок "Казка", розташований поруч, який відвідує близько 70 дітей. Тут вибито всі вікна, всі міжкімнатні двері, постраждав дах і територія, куди влучила ракета. Наразі дітей буде переведено до найближчих дитячих садочків в районі.

Крім цього, комісія вирішила визначити і запропонувати людям місця для відселення – модульне містечко, готелі, орендоване житло, витрати на які покриватимуться з місцевого бюджету.

Нагадаємо, сьогодні під час повітряної тривоги, яка тривала з 04:02 до 05:49 год, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили в житлові будинки у Львові та області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.