Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Понеділок, 4 вересня 2023, 09:00

Російські окупанти випустили по Україні 32 іранських безпілотники

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 32 дрони Shahed, з них 23 збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 4 вересня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 32 безпілотники Shahed-136/131.

Протиповітряною обороною було збито 23 дрони.

"У ніч на 4 вересня 2023 року ворог атакував ударними БпЛА Shahed-136/131 з південного та південно-східного напрямку (мис Чауда, Крим та Приморсько-Ахтарськ, рф). Усього зафіксовано пуски 32 "шахедів", які атакували Одещину та Дніпропетровщину.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 23 ворожі ударні БпЛА" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, внаслідок цієї атаки на Одещині у декількох населених пунктах пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств.

У Дніпропетровській області дрони поцілили в об'єкт інфраструктури.

Додамо, востаннє Львівську область атакували 15 серпня. Внаслідок цієї атаки постраждали 19 людей, а у Львові пошкодило 48 житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.