Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

СБУ

Середа, 11 жовтня 2023, 09:53

Чиновницю Садового посадили за виготовлення підроблених документів для ухилянтів

хабар

Начальниця одного з райвідділів соцзахисту Львова спільно з медиками підробляла довідки про непридатність до військової служби для ухилянтів.  

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області  на своїй сторінці у Фейсбуці.

Суд визнав винною начальницю одного з районних відділів соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, яка разом з спільниками – працівниками однієї з лікарень, виготовляла для ухилянтів підроблені документи про їхню "непридатність до військової служби".

"За 1300 доларів чиновниця гарантувала виготовлення "довідок", які входять до акту огляду медико-соціальної експертної комісії про встановлення групи інвалідності. Такі "документи" є підставою для чоловіків призовного віку на виїзд за кордон в умовах воєнного стану" – наголосили в СБУ.

Правоохоронці затримали посадовицю у серпні 2022 року під час передачі клієнту "проплачених" ним фальшивих документів.

На підставі зібраних СБУ доказів суд визнав зловмисницю винною за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) і призначив 7 років тюрми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.