Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

Фб Москаленка

П'ятниця, 10 листопада 2023, 11:24

Москаленко опікуватиметься злотими виділеними на ремонт будинків на Стрийській

Андрій Москаленко

160 тисяч злотих Рада Варшави надала на відновлення пошкоджених фасадів зруйнованих ракетним ударом будинків на Стрийській.

Сьогодні, 10 листопада, виконавчий комітет Львівської міськради визначив департамент фінансової політики Львівської міської ради отримувачем фінансової допомоги від Ради столичного міста Варшави у сумі 160 000 злотих.

Контроль за виконанням рішення поклали  на першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку Андрія Москаленка.

Вчора, 8 листопада, під час засідання комісії повідомили, що Рада Варшави надала Львівській МТГ фінансову допомогу у розмірі 160 тисяч злотих на відновлення пошкоджених фасадів будинків на вул. Стрийській, які зруйнували через ракетний удар.

Нагадаємо, 6 липня російські окупанти атакували Львівську область. Ракета влучила у житловий будинок у Львові, загинуло 10 людей, а понад 40 осіб – постраждали.

Унаслідок удару руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, пошкоджено орієнтовно 60 помешкань, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторна школа, 57 автомобілів. Більше ніж 1000 вікон потребують заміни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.