Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Youth Speak Forum

Четвер, 23 листопада 2023, 10:21

Youth Speak Forum 2023 у Львові: молодь і бізнес обговорили актуальні питання

Youth Speak Forum

18-19 листопада у Львові вшосте пройшов Youth Speak Forum — подія, де молодь і представники бізнесу синхронізували свої погляди на різні сфери життя. 

Форум організував AIESEC в Україні, найбільша у світі молодіжна організація, що розвиває лідерство серед молоді.

Учасники форуму мали змогу обговорити актуальні проблеми молоді, такі як навички, потрібні для успіху в 2023/24 роках, ментальне здоров’я в сучасних реаліях, можливості для розвитку в Україні та за кордоном, інклюзивність та громадська діяльність. Також учасники зібрали допомогу для Перемоги.

Серед партнерів форуму вперше був представлений виробник солодощів ТМ «Журавель зі Львова». Засновник і директор кондитерської компанії «Журавель зі Львова» Олег Журавльов зазначив, що підтримка молоді для його бренду є пріоритетом, оскільки молодь є силою, що здатна змінювати світ на краще.

Youth Speak Forum — це подія, що надихає молодь до активних дій, відкриває перед ними різноманітні можливості, стимулює до навчання та практики, а також сприяє створенню пандемії свідомості. Форум є частиною глобальної ініціативи Youth Speak, яка залучає молодь до діалогу з бізнесом, урядом та НГО.

ТМ «Журавель зі Львова» — відома кондитерська компанія, яка спеціалізується на виготовленні шоколадних цукерок і печива. У листопаді ТМ «Журавель зі Львова» підтримала The Legend Of Golden Lviv 2023, в рамках якого відбувся Офіційний Національний Кубок України, який став відбірковим етапом до збірної України з бальних танців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.