Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Середа, 13 грудня 2023, 09:50

Російські окупанти випустили по Україні 10 безпілотників та 10 ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 10 дронів Shahed та 10 ракет, всі з них збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 13 грудня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 10 безпілотників Shahed-136/131 та 10 ракет.

Протиповітряною обороною було збито всі дрони та ракети.

"Зафіксовано пуски 10 ударних БпЛА Shahed-136/131. Усі десять – знищено силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО Сил оборони України. Майже усі ворожі БпЛА збито на Одещині – в зоні відповідальності повітряного командування "Південь".

Рівно о 03.00 13 грудня 2023 року противник завдав ракетного удару по столиці України. Усі десять цілей, що летіли у напрямку міста Київ по балістичній траєкторії, збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил. Тип ракет, може бути встановлено лише після вивчення уламків відповідними службами" – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, у Києві внаслідок ракетного удару росіян постраждали 53 людини, уламки пошкодили житлові будинки та водопровід.

Додамо, 5 грудня внаслідок ракетної атаки дрони влучили в об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині. Перед цим російські окупанти атакували Львівщину 3 листопада. Тоді 5 безпілотників влучили в об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині.

Натомість 21 вересня три ракети влучили у промислові об'єкти в Дрогобичі, а 19 вересня російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, 3 з яких влучили у промислові склади у Львові. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.