Статутний капітал Львівавтодору планують збільшити на понад 500 мільйонів гривень

пʼятниця, 26 січня 2024 р. о 15:51

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про збільшення статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор" до 3,5 мільярда гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 25 січня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про збільшення розміру статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор", яке займається ремонтом вулиць у Львові, паркуванням, впровадженням електронного квитка.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 3,5 млрд грн, таким чином збільшивши його на 554 млн грн.

"Збільшити розмір статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор" на 554 635 669 грн 76 коп. та визначити його у розмірі 3 538 610 522 грн 16 коп." – йдеться у документі.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу цього підприємства з бюджету Львова зумовлене виконанням у 2024 році наявних перед Європейським інвестиційним банком та Європейським банком реконструкції та розвитку зобов’язань відповідно до умов укладених договорів, сплати місцевого внеску та реалізації наявних інвестиційних проєктів.

Зазначимо, з грудня минулого року у "Львіватодорі", в рамках впровадження е-квитка, відкрили нові вакансії контролерів громадського транспорту.

Додамо, у серпні 2023 року депутати Львівської міськради затвердили рішення про поповнення статутного капіталу ЛКП "Львівавтодор" на 2,9 мільярда гривень.

Мітки: Львівавтодор, ухвали міськради, ухвала, новини львова, статутний капітал

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024