Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 1 травня 2024, 13:31

У Львові та у Зарудцях виставили на продаж чотири ділянки під промисловість та бізнес

Львів

У травні на аукціон виставили ділянки у Львові та в Зарудцях, які призначені для промислового виробництва та торгівлі.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міськрада виставила на продаж у приватну власність 4 земельні ділянки у Львові та у селі Зарудці Львівської громади, які передбачені під промисловість та для будівництва закладу торгівлі.

Електронні торги відбудуться 14 та 28 травня.

Три ділянки розташовані у Львові, одна – у Зарудцях. У Львові всі землі призначені для промисловості, а у Зарудцях – під бізнес. Зокрема:

- 14 травня – понад 5 га на вул. Північна (проєктована), що по сусідству з промисловою зоною міста "Сигнівка". Початкова ціна лота – 43 301 729 гривень; 

- 28 травня – 0,3134 га на вул. Ковельській. Ділянка розташована в Личаківському районі міста біля вулиці Хмельницького та промислової зони – Північний промвузол. Початкова ціна лота – 3 961 376 грн;

- 28 травня – 2,0532 га на вул. Данила Апостола у промзоні "Сигнівка". Початкова ціна продажу – 19 548 723 грн;

- 28 травня – 0,1715 га на вул. І. Франка у селі у Зарудці. Ділянка призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Початкова ціна лота – 600 250 грн. 

Нагадаємо, у лютому цього року у Львові за півтора мільйона гривень продали землю на вул. Нагірна під забудову. Також наприкінці серпня 2023 року міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького, а у жовтні того ж року землю у Лисиничах за понад мільйон гривень купив місцевий підприємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.