Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛНУ ветеринарної медицини

Середа, 13 березня 2024, 10:40

Львівський ветеринарний університет збудує на Тракті Глинянському багатоповерхівку для викладачів

ЛНУ ветеринарної медицини

Житловий комплекс матиме 8 поверхів та два підземні рівні на 26 паркомісць.

Вчора, 12 березня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради представили містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор Львова.

Згідно з ними, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Ґжицького отримав дозвіл на будівництво нового багатоквартирного житлового будинку для викладацького складу з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Тракт Глинянський, 139.

Площа земельної ділянки, де зведуть новобудову, становить 0,1148 га, а площа забудови складає 39,2%. Озеленення займе 0,0058 га.

Будинок матиме 8 поверхів та два підземних рівні на 26 паркомісць й замикатиме квартал. Навколо нього планують облаштувати майданчик для занять фізкультурою, майданчик для тимчасової стоянки велосипедів, стоянку для тимчасового паркування авто. 

Нагадаємо, що територія колишньої агрофірми "Провесінь" забудовуються багатоповерховими житловими будинками. У 2021 році виконком Львівської міськради дозволив збудувати на вул. Тракт Глинянський, 152 два каскадні 9-поверхові житлові комплекси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.