Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Гнатюка, 20-22

google.com.ua

П'ятниця, 22 березня 2024, 12:27

Раднику Садового затвердили інвестплан книгарні на Гнатюка

вул. Гнатюка, 20-22

Виконком затвердив інвестиційний договір з видавництвом "Човен" щодо облаштування книгарні на вул. Гнатюка, 20-22.

Сьогодні, 22 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив інвестиційний договір щодо створення книгарні з читацьким залом та мистецькими елементами на вул. Академіка В. Гнатюка, 20-22, де раніше були залізничні каси.

Цей інвестиційний договір підписали ЛКП "Львівське міжміське бюро технічної інвентаризації" та ТОВ "Видавництво львівського медіафоруму" (ТМ "Човен") ще 13 березня цього року.

Зазначимо, у жовтні 2023 року конкурсна комісія обрала видавництво "Човен" переможцем інвестиційного конкурсу на облаштування книгарні та коворкінгу на вул. В. Гнатюка, 20-22.

Цей інвестиційний проєкт депутати міськради затвердили наприкінці листопада 2021 року.

Згідно з ним на місці колишніх залізничних кас Львівської залізниці на вул. Гнатюка, 20-22 пропонувалось створити культурно-мистецький простір – книгарню, яка поєднуватиме простір для читання, презентацій, обговорень, дискусій та коворкінговий майданчик. Приміщення знаходяться на першому поверсі будівлі, їхня площа становить 382,2 м².

Ще на початку лютого 2022 року перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що участь в інвестиційному конкурсі зголосилися взяти три видавництва: київське видавництво "Дух і Літера", львівські "Видавництво Старого Лева" та "Човен".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Видавництво львівського медіафоруму" (ТМ "Човен") зареєстроване у 2017 році у Львові. Основний вид діяльності − видання книг. Директором є Марія Струк. Власниками компанії є Ігор Балинський та Остап Процик. 

Процик є позаштатним радником голови Львівської міської ради Андрія Садового. У 2006-2010 рр. він керував управлінням інформаційної політики і зовнішніх відносин Львівської міськради. Раніше був директором ГО "Львівський медіафорум", директором інформаційних проєктів на ТРК "Люкс", директором ЛМГО "Агенція з європейської інтеграції" та журналістом ТРК "Люкс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.