Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 16 квітня 2024, 09:12

На Львівщині прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з п'ятьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Микола Фок із Нового Роздолу, Олександр Волошин з Миколаївської ОТГ, Михайло Томкевич з села Дроздовичі, Олександр Кріль зі Львова, Богдан Вдович з Жовківської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Микола Фок – родом із Нового Роздолу. Був командиром зенітного ракетного взводу. Загинув 13 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Семенівка Донецької області.

Олександр Волошин – родом із села Криниця Миколаївської громади. Брав участь в антитерористичній операції. Після повномасштабного вторгнення був військовослужбовцем Галицько-Волинської бригади. Помер від важкої хвороби.

Михайло Томкевич – уродженець села Дроздовичі Львівської області.
Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав територіальної оборони та проходив військову службу у Львові. Боровся із окупантами у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони.

Олександр Кріль – народився у місті Бенгазі (Держава Лівія) у родині військовослужбовця. Коли Олександру було два роки, його родина переїхала до Львова. У 2015-2016 роках проходив військову службу у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини до лав 115-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на Донеччині, Луганщині та Харківщині. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Загинув, евакуйовуючи поранених побратимів.

Богдан Вдович – житель села Зіболки Богдан Вдович громади. Воїн обороняв Україну на східному напрямку. Загинув 10 квітня 2024 року в Донецькій області. Йому було 24 роки" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.