Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк і Наталія Бунда

Фб Садового

Середа, 10 квітня 2024, 13:20

Садофілки Маруняк і Бунда стали уповноваженими з питань доступності та культури

Ірина Маруняк і Наталія Бунда

Ірину Маруняк та Наталію Бунду призначили уповноваженими Львівської міськради з питань доступності та з питань культури.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 10 квітня, радниця міського голови Львова Андрія Садового Ірина Маруняк стала уповноваженою Львівської міської ради з питань доступності, натомість Наталію Бунду, яка раніше очолювала департамент розвитку міськради, призначили уповноваженою Львівської міської ради з питань культури.

"Маємо сьогодні два важливих призначення у Львові. Ірина Маруняк тепер працюватиме уповноваженою з питань доступності. Пані Ірина знає наше місто і всього його нюанси вздовж та в поперек. 

Наталя Бунда від сьогодні працюватиме уповноваженою з питань культури. Я дуже вірю, що мистецькі ініціативи за підтримки Наталі допомагатимуть нашим ветеранам відновлюватись і жити своє життя" – заявив Садовий.

Зазначимо, 28 березня на сесії Львівської міськради депутати ввели нові посади уповноваженого міської ради, що прирівнюється у статусі до заступника міського голови.

Ірину Маруняк призначили радницею міського голови Львова з 11 січня цього року й залишили у складі виконкому міськради. До цього часу й з червня 2019 року вона була заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Наталія Бунда з березня 2022 року є виконуючою обов'язки начальника управління культури Львівської міської ради, а у 2017-2020 роках очолювала департамент розвитку Львівської міської ради. До цього, у 2013-2017 рр., вона працювала начальницею управління туризму та промоції міста Луцької міської ради та в.о. виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування "Шлях Гедиміновичів".

Наталія Бунда була депутаткою Луцької міської ради з 2010 року, VI та VII скликань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.