Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 16 квітня 2024, 15:19

Львівдіпрокомунбуд продали за 19 мільйонів львівській будфірмі

Фонд держмайна повторно провів аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу "Львівдіпрокомунбуд".

Фонд держмайна продав єдиний майновий комплекс державного підприємства "Львівський державний інститут проєктування комунального будівництва" ("Львівдіпрокомунбуд"), що знаходиться на вул. Січинського, 28 та вул. Академіка Богомольця, 9 у Львові.

Аукціон стартував 10 квітня у системі ProZorro. За лот змагались шість учасників, а переможцем обрали Міжрегіональну науково-виробничу асоціацію підприємств "Авіокон проект", що запропонувала придбати комплекс за 19 006 000 грн.

Натомість початкова вартість підприємства становила 510 430,18 грн.

Загальна площа нерухомості підприємства становить близько 900 м². У цей перелік входять такі споруди: нежитлові приміщення (гараж на 1-му поверсі будівлі), гаражний бокс, асфальтований майданчик, навіс, прохідна. Натомість на другому поверсі будівлі розташований гуртожиток, який не підлягає приватизації.

Станом на кінець грудня 2023 року на підприємстві працює 3 людей, а основним видом діяльності інституту є діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування у цих сферах.

За даними аналітичної системи YouControl, Міжрегіональна науково-виробнича асоціація підприємств "Авіокон проект" зареєстрована у Львові з 1996 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Компанія належить двом львівським фірмам ТОВ "Будпроммонтаж" та ТОВ "Променергосервіс", якими володіють львів'яни Олександр Пальчиков, Юрій Бурак та Олег Чанков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.