Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

vpzhr.gp.gov.ua

Вівторок, 23 квітня 2024, 11:33

На Львівщині військовий за хабарі переправляв ухилянтів за кордон

затримання

Військовослужбовець однієї з військової частини Львівщини за 17 000 доларів організував для ухилянта місце у делегації для виїзду за кордон.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру військовослужбовцю однієї з військової частини Львівщини за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

"54-річний військовий за 17 тисяч доларів обіцяв фіктивно включити військовозобов’язаного до складу делегації, яка виїжджатиме на міжнародну конференцію до однієї із країн Євросоюзу. Встановлено, що сам виїзд мав відбутися на автомобілі через 10 днів після укладення протиправної "угоди" – йдеться у повідомленні.

Військового затримали під час одержання 8,5 тисяч доларів авансу. Йому обрали запобіжний захід, також перевіряється причетність до злочину інших осіб.

Додамо, нещодавно на отриманні 7000 доларів хабаря за встановлення групи інвалідності для військовозобов’язаного затримали завідувачку відділення Львівської багатопрофільної лікарні №19 філії "Центру охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.