Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський ізоляторний завод

Lic.ua

Середа, 24 квітня 2024, 11:04

Львівський ізоляторний завод остаточно передали в управління державі

Львівський ізоляторний завод

Уряд погодив передачу Львівського ізоляторного заводу в управління державному акціонерному товариству "Українські розподільні мережі".

Про це повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Вчора, 23 квітня, на своєму засіданні Кабінет міністрів передав Львівський ізоляторний завод в управління державному акціонерному товариству "Українські розподільні мережі". 

"Погоджено пропозицію Міністерства енергетики щодо передачі в управління акціонерному товариству "Українські розподільні мережі" частки у статутному капіталі ТзОВ "Львівська ізоляторна компанія", що належить GIG Holdings OU, вартістю 11 млн 50 тис. гривень, що становить 100% статутного капіталу ТОВ "Львівська ізоляторна компанія", на яку накладено арешт у кримінальному провадженні" – написав Раді Тарас Мельничук.

Нагадаємо, у грудні 2023 року АРМА ініціювало передачу Львівського ізоляторного заводу в управління державі. Акції підприємства належали компанії, афільованій з Росією, та були раніше заарештовані. 

Додамо, у серпні 2022 року на підставі ухвали Галицького районного суду міста Львова Агентству для управління передано докази у кримінальному провадженні, а саме корпоративні права, що належать GIG Holdings OU вартістю 11 050 000 грн, що становить 100% статутного капіталу ТОВ "Львівська ізоляторна компанія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.