Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Середа, 24 квітня 2024, 10:45

Двоє ветеранів отримають 550 тисяч гривень з бюджету Львівщини на ведення бізнесу

Львів

Львівська ОВА виділила 550 тисяч гривень ветеранам Ігорю Лучківу та Роману Парамущаку на ведення бізнесу.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького  № 327/0/5-24ВА від 9 квітня 2024 року.

Максим Козицький розпорядився виділити 550 тис. грн гранту з обласного бюджету для підтримки бізнесу двох учасників та ветеранів війни з РФ і АТО/ООС.

"З метою забезпечення підтримки бізнесу у Львівській області на час дії воєнного стану зобов'язую затвердити рішення експертної комісії в рамках Програми щодо надання гранту учасникам та ветеранам війни з рф і АТО/ООС та додаткової грантової підтримки для учасників АТО (ООС), ветеранів війни та їх сімей за державною програмою єРобота в компоненті "Грант для ветеранів та членів їхніх сімей" в сумі 550 000 гривень" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, випускник львівської школи № 74 та НУ "Львівська політехніка за спеціальністю "економіка" Ігор Лучків, що із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України, отримає 300 000 грн. Лучків займається виробництвом вишиванок.

Натомість для львів'янина Романа Парамущака, який з липня 2014 року долучився до батальйону "Азов" і до квітня 2015 року брав участь у бойових діях, члена добровольчого батальйону ОУН, передбачили 250 000 грн. Він відкрив власну фотостудію "Спалах".

Козицький зобов'язав департамент економічної політики Львівської ОВА забезпечити цільове та ефективне використання коштів.

Додамо, з серпня 2022 року у Львові оголосили конкурс на ваучерну підтримку бізнесу в період воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.