Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 12 квітня 2024, 13:40

Козицький перейменував департамент міжнародного співробітництва Львівської ОВА

Львівська ОВА

Максим Козицький перейменував департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОВА.

Про це йдеться в розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 280/0/5-24ВА від 1 квітня 2024 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням перейменував департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації на міжнародного співробітництва, а також затвердив його чисельність.

"Перейменувати департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації на департамент міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації" – йдеться у розпорядженні.

У департаменті міжнародного співробітництва працюватимуть 24 особи. Через це загальна кількість посадовців у Львівській ОВА становитиме 741 особу.

Наразі у структурі Львівської ОВА залишається 20 підрозділів.

Станом на сьогодні департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва очолює Ірина Бутинець, яка перед цим була штатною радницею патронатної служби начальника Львівської ОВА, а ще раніше працювала у групі компаній Зеновія Козицького, батька Макима Козицького, ТзОВ "Західнадрасервіс", а також була перекладачкою у фірмах Максима Козицького ТзОВ "Карпатський вітер" та ТОВ "Еко-Оптіма").

Нагадаємо, у грудні 2023 року Максим Козицький ліквідував управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА, тому у структурі адміністрації залишилось 20 підрозділів.

Також у бюджеті Львівської області на 2024 рік не заклали жодних коштів на фінансування Програми покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади, з якої виплачуються премії чиновникам Львівської ОВА.

Натомість Міністерство фінансів спрямувало понад 523 мільйони гривень на підвищення кваліфікації та зарплати працівникам Львівської ОВА та РДА області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.