Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

АС-5 на вул. Зеленій

google.com.ua

Четвер, 25 квітня 2024, 13:34

Біля АС-5 на Зеленій облаштують велопішохідні переходи

АС-5 на вул. Зеленій

Два нові велопішохідні переходи мають облаштувати відповідно до стандартів доступності.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На вул. Зеленій біля автостанції №5 у Львові, згідно з рішенням міської комісії з безпеки дорожнього руху, з’являться два велопішохідні переходи, які  відповідатимуть стандартам доступності.

"Нові велопішохідні переходи сполучать великі точки притягання – автостанцію на вул. Зеленій та торговий центр, що на вул. Пасічній. Всі переходи будуть доступні для маломобільних груп населення: окрім розмітки та знаків, тут буде пониження бордюрів та тактильна плитка" – наголосив керівник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Залуцький.

За його словами, перш ніж братися до робіт, необхідно розробити та погодити в патрульній поліції відповідну схему організації дорожнього руху. Ця схема має врахувати й продовження в майбутньому веломережі та облаштування велопішохідного переходу на вул. Луганській.

"Зараз веломережа закінчується перед кільцем на вул. Зеленій. Відтак, ми ставитимемо технічне завдання, аби проєктант запроєктував і продовження тут велосипедної мережі" – додав Іван Залуцький.

Нагадаємо, нові пішохідні переходи також облаштують на перехресті вулиць Пасічна – Пирогівка та у Рясне на вул. Шевченка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.