Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пішохідний перехід

Четвер, 25 квітня 2024, 15:14

На вулиці Антонича у Львові облаштують новий пішохідний перехід

пішохідний перехід

Також тут добудують частину тротуару.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На вул. Антонича, 30 у Сихівському районі Львова, згідно з рішенням міської комісії з безпеки дорожнього руху, облаштують новий пішохідний перехід, а також добудують частину тротуару.

"На вулиці Вернадського у цій локації з однієї сторони є житлові будинки. А з іншої – гаражні кооперативи та стоянки. Там наразі тротуар облаштований лише зі сторони будинків. А на ділянці безпосередньо навпроти будинків його немає. По тій стороні він є трохи далі, на виїзді з міста. Відтак, було вирішено добудувати частину тротуару біля гаражних кооперативів, довжиною орієнтовно 10 метрів, та сполучити його пішохідним переходом з існуючим тротуаром навпроти. 

Перехід буде облаштований з урахуванням вимог доступності. Окрім розмітки та знаків, там буде пониження бордюрів та тактильна плитка" – наголосили у Сихівській районній адміністрації.

Роботи виконуватимуть після розроблення та погодження в патрульній поліції відповідної схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, нові пішохідні переходи також облаштують на перехресті вулиць Пасічна – Пирогівка та у Рясне на вул. Шевченка.

Також на вул. Зеленій біля автостанції №5 з’являться два велопішохідні переходи, які відповідатимуть стандартам доступності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.