Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ліси Львівщини

Четвер, 2 травня 2024, 13:29

Мешканцям Яворівщини заборонили відвідувати ліси та зупинки транспорту

ліси Львівщини

Заборона на відвідування лісів і зупинок транспортних засобів діятиме до кінця воєнного стану.

Про це повідомляє Мостиська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Яворівська РВА 29 квітня цього року затвердила наказ "Про заборону певних дій і обмежень на період дії воєнного стану", яким заборонила мешканцям відвідувати ліси Яворівського району та зупинки транспортних засобів й іншої самохідної техніки на час дії воєнного стану в Україні.

Натомість дозвіл на відвідування лісів та зупинок транспорту мають: ЗСУ, Держприкордонслужба України, Держспецслужба транспорту, Держслужба спеціального зв’язку та захисту інформації України, Нацгвардія, СБУ, МВС, органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування та ті, що використовуються для лісогосподарської мети, вздовж лісових масивів на автомобільних дорогах державного значення:

- Львів – Шегині;

- Львів – Краковець;

- Рава-Руська –  Судова Вишня на ділянці автомобільної дороги Яворів –  Немирів.

Нагадаємо, у березні цього року начальник Львівської ОВА Максим Козицький затвердив розпорядження, яким мешканцям області заборонили приїжджати до лісу на авто та розпалювати багаття в період високої пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.