Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цвинтар у Львова

П'ятниця, 10 травня 2024, 12:46

У поминальні дні біля кладовищ чергуватимуть правоохоронці та перевірятимуть відвідувачів

цвинтар у Львова

Такими діями у поліції намагаються уникнути будь-яких порушень і провокацій.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У поминальні дні біля кладовищ в Україні чергуватимуть правоохоронці, які також проводитимуть вибіркові перевірки відвідувачів, щоб уникнути будь-яких порушень і провокацій.

Для цього залучать понад 12 тисяч правоохоронців.

"У ці дні буде посилений варіант несення служби поблизу кладовищ. Правоохоронці у складі понад 12 тисяч забезпечуватимуть правопорядок. За інформацією Головних управлінь Нацполіції, в регіонах такі поминальні заходи відбудуться на більше ніж 9000 кладовищ" – заявила заступниця начальника департаменту комунікацій Національної поліції Юлія Гірдвіліс.

За її словами, вибіркові перевірки здійснюватимуться з метою виявлення підозрілих осіб, які можуть вчиняти правопорушення або провокації.

"Окремо хочемо наголосити, що відвідувати в ці дні кладовища чи ні – це вибір кожного. Але ми маємо розуміти, що це відкрита місцевість. Це підвищений ризик. І укриттів, на жаль, поруч там немає" – додала Гірдвіліс.

Додамо, нещодавно львівські депутати звернулися до мерії з пропозицією використання електробусів на кладовищах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.