Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 1 червня 2017, 18:13

Приватна фірма отримала землю на Городоччині

Львівщина

Йдеться про 0,1698 га у селі Братковичі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 25 травня 2017 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ "Торговий Дім "Екопайп-Львів" облдержадміністрація вирішила надати фірмі землю у Городоцькому районі.

"Надати ТзОВ "Торговий Дім "Екопайп-Львів" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1698 га для обслуговування виробничих приміщень", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована на території Братковицької сільської ради Городоцького району.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Торговий Дім "Екопайп-Львів" зареєстроване у Львові, власниками фірми є Григорій Ковач (Львів) та ТзОВ "Торговий Дім "Екопайп" (Київ). 

Підприємство займається оптовою торгівлею товарами господарського призначення; наданням в оренду машин, устатковання; купівлею та продажем власного нерухомого майна; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.