Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мітинг у Києві

Середа, 18 жовтня 2017, 10:05

Під Верховною Радою цілу ніч чергували правоохоронці і активісти

мітинг у Києві

Намети стоятимуть доти, доки депутати не приймуть закони про зняття депутатської недоторканості та антикорупційнийй суд.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України. 

За словами голови Національної поліції Сергія Князєва, ситуація перед будівлею Верховною Ради є контрольованою й перебуває достатня кількість поліції і нацгвардійців.

Також упродовж вчорашнього дня поліція вилучила у активістів зброю, вибухівку, гранати, димові шашки, балаклави та однострої.

Зазначимо, вчора перед будівлею Верховної Ради у Києві розпочався мітинг за зняття депутатської недоторканості, змін у виборче законодавство і створення антикорупційного суду. До нього долучилися й інші міста, зокрема, у Львові активісти зібралися перед будівлею Львівської ОДА.

Вчора відбулися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями, у результаті яких постраждало щонайменше троє осіб, серед них один правоохоронець. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за цим фактом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.