Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівля на вул. Підміська, 16

city-adm.lviv.ua

Середа, 10 квітня 2019, 16:32

Львівська фірма купила будівлю у Залізничному районі за три мільйони гривень

будівля на вул. Підміська, 16

Львівська міськрада продала будівлю на вул. Підміська, 16 за 3 млн грн ТзОВ "Укртепло-Львів".

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення будівлі на вул. Підміська, 16 у Львові, загальною площею 189,7 кв.м.

Нежитловий будинок розташований в Залізничному районі Львова. Район розташування характеризується житловою, адміністративною та виробничо-промисловою забудовою міста.

Поруч знаходяться: автостанція №3, АЗС Окко, магазини, відділення банку, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства, автосервіс "Експерт авто", аптека, відділення нової пошти, житлові будинки, інші забудови.

Аукціон стартував 1 квітня, участь у ньому взяли ТзОВ "Укртепло-Львів",  Андрій Кадикало та Галина Мазур, які запропонували за приміщення 3 000 100 грн, 2 364 396 грн і 3 000 000 грн відповідно. переможцем обрали ТзОВ "Укртепло-Львів", а початкова вартість приміщення становила 2 364 396 грн. 

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Укртепло-Львів" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевим власником фірми є львів'янин Роман Керницький. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн.

Нагадаємо, раніше ТзОВ "Львівмедікалцентр", власником якого є адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага, придбало приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

А приміщення у будинку на площі Ринок, 38 придбала ТОВ "Крімсон Корп" за 56 млн грн, що на 6 млн грн більше, за початкову ціну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.