Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Середа, 12 червня 2019, 09:50

Вакарчук планує якнайшвидше змінити Верховну Раду і виступає на позачергові вибори

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив, що виконає будь-яке рішення Конституційного суду щодо розпуску Верховної Ради, проте сьогоднішній парламент необхідно змінити.  

Про це повідомила прес-служба партії "Голос".

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що партія виконає будь-яке рішення Конституційного суду щодо розпуску Верховної Ради, проте "сьогоднішній парламент – це стара політика, яка повинна якнайшвидше відійти в минуле".

"Після квітневих виборів стара Верховна Рада перестала бути місцем, що виражає волю народу України. Стара Верховна Рада – це старі правила, це кнопкодавство, це прогули. А головне – це робота на інтереси олігархів. Стара Верховна Рада перетворилась на суміш приватних армій. Це треба змінити" – наголосив Святослав Вакарчук.

За його словами, Верховна Рада має бути змінена прямо зараз, відтак однією з перших законодавчих ініціатив Голосу буде закон проти олігархів, який змінить правила в українській політиці.

"Олігархи мають стати звичайними бізнесменами – це закладено у програму Голосу. Для того, щоб це сталося, необхідно перекрити для них можливість монополізувати економічні галузі, призначати своїх людей на державні посади та контролювати ЗМІ" – додав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку Голосу на парламентські вибори.

Також лідер Голосу заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями, а одним із завдань його партії у разі перемоги буде скасування мажоритарної системи.

Партія "Голос" оприлюднила списки партії для участі у дострокових парламентських виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.