Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Шолтис

Фб Шолтиса

Четвер, 2 березня 2023, 12:28

Шолтис офіційно склав повноваження депутата Львівської міськради

Ігор Шолтис

Львівська міськрада достроково припинила депутатські повноваження Ігоря Шолтиса.

Сьогодні, 2 березня, на сесії Львівської міської ради 54 депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Львівської міської ради від Голосу Ігоря Шолтиса.

"Поступила особиста заява Ігоря Шолтиса про складання депутатських повноважень депутата Львівської міської ради 8 скликання" – пояснив голова Львівської міськради Андрій Садовий.

Наразі міськраді потрібно скерувати звернення до Львівської обласної виборчої комісії щодо визначення наступного за списком депутата для складання присяги депутата міськради.

Нагадаємо, на початку лютого Ігор Шолтис заявив, що складає повноваження депутата через те, що не може поєднувати свою службу в ЗСУ та депутатство.

Ігор Шолтис, журналіст ГО "Сихів Медіа", засновник ГО "Традиція", на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії Голос, офіційно – член цієї партії.

Шолтис – інвалід війни 2-ої групи, у 2015 році він брав участь в АТО (пішов добровольцем у батальйон "ОУН"), був поранений.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.