Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Клименко

rbc.ua

Середа, 25 вересня 2019, 13:16

Аваков знайшов заміну Князєву

Ігор Клименко

Уряд призначив Ігора Клименка на посаду голови Національної поліції України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Сьогодні, 25 вересня, уряд прийняв рішення про відставку голови Національної поліції Сергія Князєва та призначив на цю посаду Ігора Клименка, який до цього обіймав посаду заступника голови Нацполіції України.

"Завдання номер один – покращення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень. Наступний напрям роботи – профілактика злочинності, у першу чергу її вуличним проявам, а також покращення ефективності у забезпеченні безпеки дорожнього руху", – наголосив Ігор Клименко.

Зазначимо, Ігор Клименко, уродженець Києва, працює у правоохоронних органах з 1998 року. Він є учасником миротворчої операції на території колишньої Союзної республіки Югославія у Косово, а також у 2014 році брав участь в АТО на Донбасі.

Вчора, 24 вересня голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що йде у відставку, однак причину такого рішення не пояснив. Раніше на кордоні з Польщею затримали його екс-дружину Вікторію Князєву з незадекларованими 650 тисяч євро. У зв'язку з цим проти львівських митників розпочали розслідування.

Додамо, уряд призначив Князєва головою Нацполіції у лютому 2018 року. Його кандидатуру запропонував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.