Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Самчук

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 11 лютого 2020, 14:00

Лікарні швидкої медичної допомоги Львова призначили нового керівника

Олег Самчук

Лікарню швидкої медичної допомоги Львова очолив Олег Самчук.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Новим головним лікарем комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги став Олег Самчук, який з 2018 року й до цього працював головним лікарем Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання – головний лікар Ковельської центральної районної лікарні.

Зазначимо, Олег Самчук з 2015 року до 2018 року очолював Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання, до цього був заступником цієї установи, а перед цим працював завідувачем урологічним відділенням центральної районної лікарні.

Самчук  завершив у 2008 році Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю "лікувальна справа".

Згідно із його декларацією про доходи за 2019 рік, Самчук заробив 813 720 грн, тримає на рахунку у банку 41 099 грн, йому належать три земельні ділянки, дві квартири, гараж, будівля пилорами у Ковелі (Волинська область).

Додамо, до цього обов’язки головного лікаря цієї лікарні більше 10 років виконувала Оксана Воробель. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.