Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Середа, 10 березня 2021, 11:33

Двоє мешканок Львівщини отримали ордени і звання від Зеленського

Володимир Зеленський

До Міжнародного жіночого дня Володимир Зеленський відзначив двох мешканок області.

Про це йдеться в указі Президента України №92/2021 від 8 березня 2021 року.

З нагоди Міжнародного жіночого дня президент Володимир Зеленський постановив відзначити державними нагородами двох директорок зі Львова і області.

Зокрема, орден княгині Ольги ІІІ ступеня отримала директорка комунального закладу Львівської обласної ради "Львівська обласна бібліотека для дітей" Лариса Лугова.

Натомість звання "Заслужений вчитель України" присвоїли учительці, директорці опорного закладу "Рудківська середня загальноосвітня школа I–III ступенів імені Володимира Жеребного Самбірського району Львівської області" Надії Кондрашовій.

Нагороди Зеленський присудив за "значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю".

Нагадаємо, раніше науковці "Львівської політехніки" та ЛНМУ імені Данила Галицького отримали премії для молодих вчених на 2020 рік, а до Дня Соборності України Володимир Зеленський відзначив чотирьох львів'ян та мешканців області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.